Evelyn Sepp siunab: läbi ei saa rääkida milleski, mis seisab valel ja hirmul ja pettusel (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepale on valimiste järgne aeg näidanud, kui palju on Eestis ajukahjustusega inimesi
Evelyn Sepale on valimiste järgne aeg näidanud, kui palju on Eestis ajukahjustusega inimesi Foto: Sander Ilvest / Postimees

Endine riigikogu ja Keskerakonna liige Evelyn Sepp siunab Facebookis potentsiaalselt uut tekkivat koalitsiooni, mis tema arvates ei võimalda luua demokraatliku ühiskonda.

Evelyn Sepp on üks nendest poliitikutest, kes kasutab sotsiaalmeediat oma mõtete ja ideede avaldamiseks. Tema järjekordne postitus on suunatud oma endise erakonna ühe potentsiaalsemana näiva koalitsiooni EKRE ja Isamaa suunas.

«Kui te ühest asjast veel aru pole saanud, siis võtan lühidalt kokku: langenud on kõik punased jooned ja Eesti inimeste aastakümnetepikkuse tööga ehitatud väärtused vaba, demokraatliku ja avatud ühiskonna loomiseks,» teatas Sepp Facebookis. 

«Pärast eilset ei ole seda võimalik enam ilusaks ja ümaraks rääkida, rahustada. Ja kui keegi teeb seda, räägib veel, et Seda Valitsust ei tule, või et toimuv teeb teda ainult «natuke murelikuks» või et kõik seisavad ikka samade väärtuste eest, siis on see petlik häma, argus, vale, selgrootuse ja põhimõttelageduse kinnitus. Sest just nende inimeste julgusest, häälest ja otsustavusest saab alguse see, kas väärtused on ka midagi väärt, ja kas kodanikuvastutust on või seda ei ole.»

Ja siis kutsus ta inimesi üles:

«Tee üks samm ja astu sellest ringist välja, tee suu lahti, ja ütle valjult, et see ogarus peab lõppema nüüd koha ja siin, et läbi ei saa rääkida milleski, mis seisab valel ja hirmul ja pettusel. Ja kui sa seda ei tee, siis sa oled sellega nõus! Meie kõik saame ja peame tegema nüüd, kohe, midagi!»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles