Donald Trump võttis oma naise väidetava teisiku teemal sõna: valemeedia muutub aina jultunumaks (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald ja Melania Trump 8. märtsil Alabamas
Donald ja Melania Trump 8. märtsil Alabamas Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Ameerika Ühendriikide president Donald Trump võttis Twitteris oma abikaasa Melania Trumpi väidetava teisiku teemal sõna.

Twitteris on #FakeMelania alla kümneid kirjutisi, fotosid ja meeme, mis nende postitajate arvates peaksid tõestama, et USA esileedi kasutab aegajalt teisikut.

Värskeim selleteemaline diskussioon tekkis videodest ja fotodest, mis tehti Alabama looduskatastroofi alal, mida Trumpid 8. märtsil külastasid.

Siis kommenteeriti, et Donald Trumpi kõrval olnud naine oli oma näolt, kehakeelelt ja kõnnakult Melania Trumpist mõnevõrra erinev.

Donald ja Melania Trump 8. märtsil Alabamas
Donald ja Melania Trump 8. märtsil Alabamas Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Oli neid, kelle arvates on presidendi turvajad otsinud esileedit turvama naissoost eriagendi, kes on proua Trumpiga mõnevõrra sarnane. Kui arvatakse, et esileedi elu või tervis võib ohus olla, siis pannakse presidendi kõrvale see teisik.

Vale-Melania teemat käsitles ka Donald Trumpi lemmiksaade «Fox&Friends» ja pärast seda võttis Trump sel teemal Twitteris sõna.

«Nad väidavad, et fotodel ja videotel ei ole Melania ning ta ei olnud koos minuga Alabamas ega ka mitmetes teistes paikades. Valemeedia muutub iga päevaga aina jultunumaks,» kirjutas USA president.

Ta lisas, et valemeedia avaldab Melaniast töödeldud fotosid ja levitab nende abil vandenõuteooriaid.

Donald ja Melania Trump 8. märtsil
Donald ja Melania Trump 8. märtsil Foto: Hoo-Me.com/MPI/Capital Pictures / MPI122/Capital Pictures/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles