Varalahkunud Luke Perry planeeris suveks pulmi ning oli kutsedki laiali saatnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luke Perry.
Luke Perry. Foto: AFP/SCANPIX

Möödunud nädala esmaspäeval meie seast lahkunud Luke Perry surmatunnistus kinnitab, et mees suri ajurabanduse tagajärjel.

Kolmapäeval avaldatud surmatunnistuses on kirjas, et sarjast «Beverly Hills, 90210» tuntud näitleja Luke Perry suri isheemilise tserebrovaskulaarse ataki tagajärjel, vahendab TMZ. Inimkeeli tähendab see, et mees sai insuldi.

Samuti kinnitab dokument, et Perry maeti esmaspäeval Tennessees, kus mehel oli 1995. aastast saati farm olnud.

Luke Perry sai 27. veebruaril oma Sherman Oaksi kodus insuldi ning ta toimetati pärast seda haiglasse. Ta suri Burbankis St. Josephi haiglas viis päeva hiljem, 4. märtsil. Perry oli 52-aastane.

Ühtlasi selgus, et Perry ja tema kihlatu Wendy Madison Bauer plaanisid abielluda 17. augustil ning pulmakutsed olid juba välja saadetud. Naine on öelnud, et Perryga koos veedetud 11 ja pool aastat olid ta elu kõige õnnelikumad.

Perryl olid Los Angeleses käsil seriaali «Riverdale» võtted, ta kehastas selles sarjas Fred Andrewsit. Perry on mänginud ka 1992. aasta filmis «Vampiiritapja Buffy» ja 1994. aasta linateoses «8 Seconds».

Tuntuse saavutas ta 1990. aastate menukas noorteseriaalis «Beverly Hills 90210», kus ta kehastas Dylan McKayd.

«Beverly Hills 90201» näitlejad. Üleval: Ian Ziering, Gabrielle Carteris ja Jason Priestly. Keskel Jennie Garth, Luke Perry ja Shannen Doherty. Ees: Brian Austin Green ja Tori Spelling
«Beverly Hills 90201» näitlejad. Üleval: Ian Ziering, Gabrielle Carteris ja Jason Priestly. Keskel Jennie Garth, Luke Perry ja Shannen Doherty. Ees: Brian Austin Green ja Tori Spelling Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles