Harry Potteri filmides Hagridit mänginud näitleja on jäänud ratastooli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Coltrane Hagridina filmis «Harry Potter ja tulepeeker».
Robbie Coltrane Hagridina filmis «Harry Potter ja tulepeeker». Foto: Robert Grant/Scanpix

Harry Potteri filmidest tuntud Robbie Coltrane ilmus avalikkuse ette ratastoolis, kuna ei saa liigesehaiguse tagajärjel enam kõndida.

Harry Potteri filmisaagas pool-hiiglasest võlurit Rubeus Hagridit mänginud šoti näitleja kannatab osteoartriidi käes, vahendab Mirror. Osteoartriit on aeglaselt süvenev, krooniline ja püsiv liigesepõletik, mis põhjustab liigeste liikuvusulatuse vähenemist ja valu.

Näitleja Robbie Coltrane filmi «Harry Potter ja segavereline prints» esilinastusel
Näitleja Robbie Coltrane filmi «Harry Potter ja segavereline prints» esilinastusel Foto: Reuters/Scanpix

69-aastane Coltrane ilmus pärast ratastooli jäämist esimest korda avalikkuse ette Universali Orlando teemapargis, kus avati tema tegelaskuju nimeline atraktsioon. Näitleja loodab põlveoperatsiooniga kõndimisvõime tagasi saada ning «lipata ringi kui haldjas», kui vahendada Londonis pressiüritusel öeldut.

Coltrane'i lähedane teadis The Sunile rääkida, et mees on olnud aastaid pidevates valudes ning põlve seisukord läheb aina kehvemaks. Näitleja kavatseb Ameerikas ette võtta põlveoperatsiooni, kuid senikaua ta teiste abita jalgu alla ei saa.

Coltrane on varem ka ise kinnitanud, et on osteoartriidi tõttu päev otsa valudes.

Viimati võis Coltrane'i teles näha 2016. aastal, kui ta jalutas veel kepi abiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles