Video: Üllatav, kuid väärt algatus! Michael Sheen kutsub üles isasid tütardega julgemalt «päevadest» rääkima

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Sheen
Michael Sheen Foto: Kaader videost

Telesarja «Seksijumalad» ning «Videviku» filmidest tuntud 50-aastane näitleja Michael Sheen liitus heategevusliku hügieenisidemete kaubamärgi HeyGirls vahva kampaaniaga #pads4dads, mille eesmärgiks on murda piinlik tabu, mis valitseb isade ja tütarde vahel, mis puudutab viimaste menstruatsiooni.

Kampaaniast rääkides leidis Sheen, et isadel on mitmel põhjusel piinlik ja raske tütardega «päevadest» rääkida, kuna arvatavasti pole nad selle kohta koolis korralikku haridust saanud ning tegu on teemaga, mis mitmel pool maailmas jätkuvalt väga suur tabu.

Michael Sheen, kel endal on 20-aastane tütar suhtest Kate Beckinsale'iga, teab täpselt, mis tunne see on, kui tütrele on poest keeruline vajalikku kaupa tuua. HeyGirls hügieenisidemete kampaania algataja leiab, et tänasel päeval oleks aeg pakkuda isadele vajalikke teadmisi ja julgustust oma tütardega ka sel teemal suhtlema – eriti kui sageli kasvavad tütred üksikisade hoole all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles