Justin Bieber tunnistab fännidele, et võitleb vaimse tervisega: palun, et minu eest palvetaksite

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber, 2019.
Justin Bieber, 2019. Foto: Broadimage / Scanpix

USA laulja Justin Bieber postitas avameelse pealkirjaga pildi sotsiaalmeediasse ning tunnistas fännidele oma rasket võitlust vaimse tervisega

Justin Bieber postitas Instagrami pildil, mille on koos räppari Kanye Westi ja mänedžeri Scooter Brauniga. 

Emotsionaalse pealkirjaga postituses, jagab laulja avameelselt on võitlusest vaimse tervisega. Nimelt teatab mees, et tal on olnud rasked ajad ning palus fännidel sellel keerulisel perioodil tema eest palvetada.

«Ma tahtsin teile rääkida, mis minuga toimub ning loodan, et mõistate toimuvat. Ma olen pikalt vaevelnud. Tunnen end justkui iseendast eemaldununa ja veidrana... Ma tulen alati tagasi, seega ma ei ole mures, vaid tahtsin teie abi paluda, et te minu eest palvetaksite. Jumal on truu ja teie palved tõesti toimivad, aitäh.»

Paljud tuntud Bieberi sõbrad, kaasa arvatud Diplo, Patrick Schwarzenegger, Madison Beer, ja Kim Kardashian, näitasid komentaarides oma toetust ning jagasid lauljaga positiivset energiat.

Eelmisel kuul rääkis Bieber esimeses ühises intervjuus abikaasa Haileyga oma tumedatest päevadest. Ta rääkis avameelselt oma varasemast narkootikumide kuritarvitamisest ning vaimsest tervise probleemidest ning tunnistas, et jättis 2017. aastal depressiooni tõttu ka oma tuuri ära, kirjutab PopCrush.

Bieber saab siiani abi, sest võitleb depressiooniga ning paranemine on olnud mehe peamine fookus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles