Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Instahetk: Ryan Reynolds riputas netti õõvastavalt verise klõpsu uue filmi võttelt

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds Foto: FRED THORNHILL / REUTERS/Scanpix

«Deadpooli» staar Ryan Reynolds, kes peagi «Pokémon: detektiiv Pikachus» kollase kangelasena Eesti kinoekraanidele tuleb (tõsi küll, vaid häälena, mis meil ilmselt dublaaži alla ehk kuulmata jääb), promob oma Instagramis uut osatäitmist üpris õõvastava pildiga.

Noorem põlvkond ehk ei mäleta, ent nullindate alguses olid ajad, kui Eesti telekanalitel jooksis telesari «Kaks poissi, tüdruk ja pitsabaar», kus noor hurmur Reynolds üht neist eelnimetatud poistest kehastas ja noorte eestlannade südameid võitis. Samale sarjale viitab mees nüüd oma uues postituses, kus tüdruku ja teise poisi koha on sisse võtnud näitlejad Salma Hayek ja Samuel L. Jackson. «Kaks poissi, tüdruk ja – mida kuradit?» kirjutab Reynolds pildiallkirjas, viidates ehmatusele, mida tema verine väljanägemine võiks tekitada. Ent miks säärane selfie üldse sündis? Hea, et küsite – nimelt astub kolmik üles 2017. aasta hittfilmi «Palgamõrvari ihukaitsja» järjes «Palgamõrvari naise ihukaitsja», mis 2020. aastal (ilmselt ka Eesti) kinodesse jõuab ning mille võtted nüüd käima lükati.

Tagasi üles