Naera puruks: Zac Efroni «Rannaparmu» soengustiil sai inspiratsiooni pagaritootest

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zac Efron filmis «Rannaparm»
Zac Efron filmis «Rannaparm» Foto: IMDB

Kultusfilmitegija Harmony Korine'i uus film «Rannaparm» (The Beach Bum) toob lisaks Oscari-võitjast peaosatäitja Matthew McConaughey ekraanile ka menunäitleja Zac Efroni, kelle üle võlli kirev imago on netis filmi pikisilmi ootavad fännid muhelema ajanud.

Vastab see tõele või mitte, ei selgu kuskilt, kuid liikuma on läinud legend, et lavastaja Harmony Korine olevat öelnud, et Zac Efroni silmapaistva habememustri inspiratsiooniks olevat olnud harilikult triibuline grillvõileib, mida tuntakse ka panini nime all. Nii on lendu lastud terve rida meeme, kus Efroni üle nalja visatakse. Üsna tabav, kas pole? 

Tegu on värvika komöödiaga rannas elavast ekstravagantse stiiliga päevavargast nimega Moondog, kes saadab oma päevi mööda mitte midagi tehes, lulli lüües ja end pilve tõmmates. Sõprade meelest raiskab mees oma muusikutalenti, ent too ei plaanigi end kokku võtta. Elurõõmsa rannatolguse elu pööratakse aga pea peale, kui oma reeglite järgi elava mehe tegemistesse sekkub seadusesilm. 

Kirevas ja päikselises linaloos lööb kaasa terve staaride plejaad: Snoop Dog («Treeningpäev»), Zac Efron («Maailma suurim showmees»), Isla Fisher («Pulmakütid»), Martin Lawrence («Pahad poisid») ja Jonah Hill («21 Jump Street»).

Värskendavalt originaalse komöödia lavastaja ja stsenaristi Harmony Korine'i eelmiste kuulsamate tööde hulka kuuluvad sellised kultusteosed nagu «Kids» (1995), «Gummo» (1997), «Prügikargajad» (2009) ja «Spring Breakers» (2012).

​Apollo Kinodes alates 22. märtsist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

«The Beach Bum»
«The Beach Bum» Foto: IMDB
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles