Jennifer Lopez jagas kauaoodatud pilte romantilisest kosimisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Rodrigiuez ja Jennifer Lopez Grammy auhindade galal, 2019.
Alex Rodrigiuez ja Jennifer Lopez Grammy auhindade galal, 2019. Foto: PA images/Scanpix

Lauljanna Jennifer Lopez ja Alex Rodrigues kihlusid Bahamal mõned päevad tagasi ning Lopez jagas sellest imelilusast hetkest sotsiaalmeedias kauaoodatud pilte.

Jennifer Lopez postitas Instagrami pildid hetkest, kui tema kaasa Alex Rodriguez rannal ühele põlvele laskus ning lauljannale 5 miljonit dollarit maksva 15-karaadise kihlasõrmuse sõrme libistas ning asja ametlikuks tegi.

Lauljanna kirjutas postituse pealkirjaks lihtsalt kuupäeva 09.03.2019, mil paar kihlus.

Endine pesapallur jagas vaid ühte pilti oma sotsmeedia kontol, kuid postitas Instagrami story'sse tänukirja: «Pole palju sõnu, mida teiega jagada, on vaid tunded. Tänulikkus. Elevus. Ja lihtsalt... rõõm. Me teame, et peame nägema palju vaeva, et ehitada üles perekonda ja tulevikku, mille üle me uhkust tunda saame ja me ei saaks seda teha ilma teieta. Me oleme tänulikud kõikide teie õnnitluste ja armastust täis sõnumite eest.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Vaatamata endisele pesapalluri Jose Canseco süüdistustele, et A-Rod on Lopezi tema endise abikaasa Jenniferiga petnud, paistab äsja kihlunud paar olevat seitsmendas taevas ja naudivad puhkust Bahamal täiel rinnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles