Vaatamata petmiskõlakatele naudib Jennifer Lopez kihlatuga kuuma puhkust Bahamal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez.
Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez. Foto: Image Press Agency / Scanpix

Äsja kihlunud lauljanna Jennifer Lopez (49) ja USA pesapallilegend Alex Rodriguez (43) naudivad Bahamal täiel rinnalt puhkust, vaatamata sellele, et mehe ümber käivad sotsmeedias petmiskõlakad.

Jennifer Lopex ja Alex Rodrigues naudivad Bahamal puhkust ning kihlusjärgset roosamannat, kirjutab Daily Mail.

Paar mõnules Baker's Bay's päikese käes ning lauljanna ehtis oma raske rauaga voolitud keha helesiniste satsidega bikiinides ning A-Rod mõnules mustades šortsides. Kõigele lisaks siras uhkelt päikese käes ka JLo 15-karaadine kihlasõrmus.

Pilte vaata SIIT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beachbums ???

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Paar ei lase enda puhkust millestki mõjutada- isegi kuulujuttudest, et A-Rod on JLo'd petnud endise pesapalluri Jose Canseco endise abikaasaga, kellega lahutati 1999. aastal. Canseco on korduvalt Twitteris säutsunud süüdistades meest afääris.

Canseco kirjutas sotseediasse pühapäeval: «Vaatan JLod Alex Rodriguezile sõnumineerimas, ta tegelikult teab, et mees petab teda minu eksnaise Jessicaga. Vaene tüdruk, tal pole õrna aimugi, kes ta tõeliselt on.»

Lisaks väidab endine pesapallur teises säutsus, et nägi, kuidas A-Rod tema endisele abikaasale helistas. 

«Alex Rodriguez ära ole selline sitapea ja lõpeta Jennifer Lopezi petmine,» säutsus mees veel korra ning tegi mehele ettepaneku boksi- või MMA-matšiks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Allikas rääkis aga väljaandele People, et Lopez on õnnelikum kui kunagi varem ning nad usuvad, et on teineteise hingesugulased.

«Nad sobivad suurepäraselt. Nad on hingesugulased, kes toovad teineteise parimad küljed välja ning toetavad teineteist igati. Nad on suhtes liikunud kiiresti, sest nende suhe on algusest peale olnud väga kirglik,» rääkis allikas.

«Jennifer armus kiiresti ülepeakaela Alexisse ja ta hakkas mehega ühist tulevikku juba vara plaanima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles