Kõlakad: Khloe Kardashian plaanib suuremad rinnad panna, et tiiba ripsutanud eksmees kadedaks ajada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian haub eksmehele kättemaksu.
Khloe Kardashian haub eksmehele kättemaksu. Foto: Image Press Agency/Scanpix

Khloe Kardashian läks lapse isast Tristan Thompsonist lahku, kui selgus, et too suudles Kylie Jenneri parima sõbranna Jordyn Woodsiga. Nüüd plaanib petetud Khloe välimust muuta ning seda küllalt radikaalsel viisil.

Kardashianide klanni lähikondlased räägivad, et 34-aastane Khloe plaanib lahkumineku järel välimust muuta, vahendab Mirror. Kuigi naine on niigi suurepärases vormis, tahab ta endale saada nn kättemaksukeha, millega petvale eksmehele koht kätte näidata. Samamoodi toimis Khloe ka siis, kui läks lahku eelmisest mehest Lamar Odomist.

Khloe Kardashian ja Tristan Thompson.
Khloe Kardashian ja Tristan Thompson. Foto: Instagram/Scanpix

Seekord on plaan aga radikaalsem, kuna Khloe kavatseb noa alla minna. Heat Magazine'i andmetel plaanib Khloe salaja rindu suurendada, rasvaimul käia ja tõsta põsesarnaluusid, et näha välja nagu eksmehe väidetav armuke Jordyn Woods (pildil).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Allika sõnul mõtiskleb Khloe, millest tal seni puudu on jäänud ning loodab, et ilukirurgia on vastuseks. «Ta paneb endale suuremad rinnad ja tahab kõrgemaid sarnaluusid nagu Jordynil. Siis ta laseb teha rasvaimu pepule ja kõhule,» teadsid lähedased rääkida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Arvatakse, et Khloe ei tee ilulõikustest avalikult suurt numbrit ning läheb salajaste operatsioonide jaoks näiteks «spaapuhkusele». Kuuldavasti on naise sõbrad ja perekond küll öelnud, et ta ei vaja operatsioone, kuid Khloe tunneb ennast liiga ebakindlalt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles