Pildid: MMA täht Conor McGregor lõpetas katseaja, kuid arreteeriti kohe uue rikkumise eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

MMA täht Conor McGregor lõpetas just katseaja, kuid arreteeriti kohe uuesti, kuna ründas teda pildistada üritanud fänni ning lõhkus ta telefoni. McGregor põhjendas juhtunut sellega, et peab veel õppima, kuidas mitte nii kärsitu olla.

30-aastane MMA-võitleja sattus järjekordsesse pahandusse Florida osariigis Miami Beachil, kui lõi ööklubist lahkudes fänni käest telefoni minema ning trampis selle peal, vahendab Daily Mail. Politsei andmetel korjas McGregor seejärel telefoni üles ning jalutas minema.

McGregorit süüdistatakse kuritahtlikus huligaansuses ja röövis. Intsident leidis aset esmaspäeva varahommikul.

Politsei uuris sündmuse asjaolusid ning arreteeris McGregori esmaspäeva õhtul mehe kodus. Nüüd on ta 12 500 dollari suuruse (u 11 100 eurot) kautsjoni eest vabaks lastud.

McGregori sotsiaalmeedia kohaselt tähistas MMA täht ema 60. sünnipäeva. Teisipäeva hommikul tegi spordimees Instagramis juhtunu koha pealt suu lahti. «Kannatus on voorus, mille kallal pean ma veel vaeva nägema. Ma armastan oma fänne kogu südamest. Aitäh teile!» kirjutas McGregor.

Kolm päeva enne intsidenti pääses McGregor katseajalt, mis määrati talle, kui ründas möödunud aprillis bussi, mille peal oli mitu UFC-võitlejat. McGregor viskas käru läbi bussi akna ning jäi süüdi kallaletungis ja kuritegelikus huligaansuses.

Möödunud reedel teatati, et McGregor on ära teinud viie päeva jagu ühiskasulikku tööd ning käinud viharaviteraapias. Kui mees oleks katseaja tingimusi rikkunud, oleks võinud ta uue rikkumise eest ka vanglakaristuse saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles