Keskerakonna naispere otsustas: mis on see koomiline põhjus, kuidas EKRE võib koalitsiooni pääseda? (6)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom ja Oudekki Loone otsustasid, et EKRE võetakse koalitsiooni vaid ühel tingimusel.
Yana Toom ja Oudekki Loone otsustasid, et EKRE võetakse koalitsiooni vaid ühel tingimusel. Foto: Liis Treimann/Postimees/Scanpix

Keskerakonna poliitik Yana Toom teatas, et EKRE võib koalitsiooni pääseda vaid ühel juhul: Ruuben Kaalep peab võtma üles laulujupi ning smugeldama end Oudekki Loone abiga Tartusse Zavoodi baari.

Yana Toom tegi Facebookis teatavaks, et Keskerakond ja EKRE võivad koalitsiooni minna ainult siis, kui EKRE poliitik Ruuben Kaalep tuleb KE naisperele vastu ning esitab Tartus Zavoodi baaris kolm korda valju häälega itaallaste fašismivastast rahvalaulu «Bella ciao'd», mida lauldi teise maailmasõja ajal, et näidata vastuseisu Natsi-Saksamaale.

Kaalep ei tohi kuuldavasti Zavoodi baari oma jalga tõsta, kuna karjus seal natsitervitusi. Niisiis aitaks itaallaste laulujupp tõestada, et mees on oma tõekspidamisi korrigeerinud. Kaalep küll kuuldusi kinnitanud pole, kuid baari omaniku sõnul pole vastne riigikogulane nende juures tõepoolest teretulnud, vahendab Tartu Postimees.

EKRE nimekirja kandidaat Ruuben Kaalep pääses 566 häälega riigikokku.
EKRE nimekirja kandidaat Ruuben Kaalep pääses 566 häälega riigikokku. Foto: Eero Vabamägi

Kui kellelgi tekib küsimus, kuidas Kaalep keelust hoolimata baari pääseb, on Toomil sellekski lahendus olemas: appi tuleb Oudekki Loone.

Kas EKRE poliitikud haaravad pakkumisest kinni, näitab aeg.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles