Migose räppar Quavo ostis endale tiigri, kuid mehe otsus tallati kiirelt sügavale mutta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Quavo hip-hop triost Migos, 2018.
Räppar Quavo hip-hop triost Migos, 2018. Foto: Reuters/ScanPix

Ameerika hiphop'i trio liige Quavo tutvustas mõned päevad tagasi Instagramis oma uut lemmiklooma, tiigrit nimega Cho. Fännid ja seltskonnatähed arvavad eksootilise looma ostu kohta kõike muud kui head.

Räppar Quavo teats sotsiaalmeedias, et tegi samasuguse kurikuulsa lükke nagu Mike Tyson ning nüüd on mehel koduloomaks tiiger, kirjutab People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

J U S B O U G H T A T I G E R His Name Is C H O

A post shared by QuavoHuncho (@quavohuncho) on

Hip-hop grupi Migose liige postitas Instagrami video, mille pealkirjaks kirjutab: «Ostsin just tiigri. Ta nimi on Cho,» ning näitab videos imeilusat looma ning tema hooldajat. Lilla valgusega üle küllatud klipis on mees end sätendavate teemantitega ehtinud ning ütleb: «Ma ostsin täna tiigri.» Suur kaslane istub videos valge tausta ees, kett ümber kaela. 

Kasutaja TheShadeRoomthis lisas sama video oma Instagrami kontole, mida kommenteeris Quavo tüdruksõber. «Meie uus lapsuke?» Räppar vastas sellele: «Sa mõtled meie lapse jaoks?» ning lisas pisarates naeruemotikoni lõppu.

Peale video ei ole muud kinnitust, mis kinnitaks, et Quavo tõesti ostsis tiigri. Kuid see ei sega inimesi oma viha välja elamast.

Quavo lemmiklooma tutvustava video alla jäetud kommentaarid on negatiivsed ning fännid juhivad tähelepanu sellele, et metsikuid loomi ei peaks pidama lemmilkoomadena. Räpparit nimetatakse oma teo tõttu isegi julmaks ning hoolimatuks.

Koomik Whitney Cummings oli üks paljudest kommenteerijatest, kes räpparile moraali luges. «See ei ole lahe. On hoolimatu seda promoda ja glamuurseks teha. Sul pole vaja tiigrit lemmikloomana. Eraviisiliselt peetud eksootilised loomad lõpetavad puurides või varjupaikades. Palun lõpeta. Jagan hea meelega informatsiooni, et see ost oli vastutustundetu ja kehv.»

Ka San Diego varjupaik kommenteeris, mis eksootilise looma pidamine on õel ja ebainimlik: «Tiigrid ei kuulu tagaaedadesse, keldritesse või muusika stuudiotesse. Privaatse tiigrite omamise ülistamine on kõigi jaoks halb. Palun tee õige tegu ja otsi abi volitatud varjupaigast.»

«Palun külasta meid ja õpi rohkem eksootiliste loomade laastavast kaubandusest. Sinu tegu on üks põhjus juures, mis me peame toetama  Big Cat Public Safety Acti, et lõpetada suurte kaslaste omamise,» kirjutas varjupaik Quavo postituse alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles