Õpi koos Ingeriga! Muusik näitas, kuidas mängida kitarril tema lugu «Coming Home»

Eestimuusika.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noor muusik ja laulukirjutaja Inger Fridolin tähistas 11. märtsil oma 20. sünnipäeva. Inger õpetas muusikavideos, kuidas saata kitarril tema lugu «Coming Home». Laulja osales sama looga ka Eesti Laul 2019 konkursil ja saavutas finaalis 6. koha. 

Ingeri esitatud lugu «Coming Home» räägib kodust ja lähedastest. «Täna võtan oma koduteele just teid kaasa,» mainis ta kitarriõppe videos alguses.

Inger rääkis raadiole Elmar, kuidas tema tee on jõudnud laulmise ja muusika juurde. «Arvan, et see teekond algas siis kui sündisin,» mõtiskles muusik. Ingeri vanemad tegelevad muusikaga ning see on laulja sõnul ka peamine põhjus, miks ka tema täna muusikavaldkonnas tegev on. «Nooremana laulsin paljudes koorides ning õppisin erinevaid instrumente. Enda loominguga alustasin 15-aastaselt, mil tekkis tahtmine oma mõtted ning tunded muusikasse panna ning läbi selle end väljendada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles