Viska kõrv peale! Renate avaldas peagi ilmuvalt albumilt suve puudutusega tantsuloo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljanna Renate.
Lauljanna Renate. Foto: Promopilt

Laulja ja laulukirjutaja Renate on kevade hakul saanud valmis uue lauluga «Tantsib tüdruk», mis pärineb aasta lõpus ilmuvalt albumilt.

«Ilmad lähevad aina soojemaks ja mul tuli tahtmine luua midagi sellist, millel oleks kerge suve puudutus sees. Manasin omale silme ette pildi, kuidas soojal suvepäeval üks tüdruk tantsib ennast unustavalt ning hakkasin selle ümber laulu kirjutama,» räägib Renate.

Lauljanna lisab: «Kui loo produtsendile saatsin, siis tuli sealt juba üsna kiiresti loo esimene demo ning üldse kogu protsess sujus meil väga kiirelt ja efektiivselt.»

Laul «Tantsib Tüdruk» pärineb lauljatari tulevaselt albumilt, mille kallal hetkel stuudios töötatakse. «Loodame albumi saada valmis aasta lõpuks- hiljemalt järgmise aasta kevadeks. Soovin albumile panna lisaks juba avaldatud lauludele ka uusi lugusid, et kuulajatel oleks palju avastamisrõõmu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles