Luke Perry kihlatu: viimased 11 ja pool aastat olid mu elu kõige õnnelikumad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luke Perry
Luke Perry Foto: Byron Purvis/SIPA /Scanpix

Nädala tagasi, 4. märtsil surnud USA näitleja Luke Perry kihlatu, psühholoog Wendy Madison Bauer rääkis nüüd, milline oli ta elu koos Perryga.

52-aastane Perry sai enne surma infarkti, ta viidi Los Angeleses haiglasse, kus arstid panid ta kunstlikku koomasse, et ta aju kahjustada ei saaks, kuid ta organid lakkasid töötamast ja ta suri, teatab news.com.au.  

44-aastase Baueri teatel oli ta Perryga koos ligi 12 aastat, kuid kuna nad mõlemad hindasid privaatsust, siis nad ei andnud meediale oma suhte kohta intervjuusid.

«Tänan kõiki, kes mind ja mu mehe lähedasi raskel ajal toetavad. Luke oli ebatavaline mees, kes jättis jälje paljude ellu. Ka minu ellu, sest viimased 11 ja pool aastat olid mu elus kõige õnnelikumad. Luke ei läinud ajalukku ainult näitlejana, vaid tal oli ka suur süda. Ta aitas paljusid abivajajaid tegeledes mitmete heategevusprojektidega,» teatas naine.

Luke Perry oli 1993 – 2003 abielus Minnie Sharpiga, kellega tal on kaks last. 18-aastane tütar Sophie Perry ja 21-aastane poeg Jack Perry. Mõlemad lapsed meenutasid pärast oma isa surma teda sotsiaalmeedias.

Perry ja Bauer plaanisid abielluda sel suvel.

Perryt leinavad lisaks kihlatule, eksnaisele ja lastele ka ta ema, Ann Bennet, kasuisa Steve Bennett, vend Tom Perry, õde Amy Coder, veel paljud sugulased ja sõbrad.

Perry sai tuntuks 1990. aastatel, mängides noorteseriaalis «Beverly Hills 90210». Ta viimane roll oli seriaalis «Riverdale».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles