Wild Disease ja Jana Liisa Johannson teevad midagi, mida pole Eesti muusikas varem tehtud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Wild Disease ehk Jaanus Saks.
Räppar Wild Disease ehk Jaanus Saks. Foto: Tudeng.tv

Ansamblist Põhja-Tallinn tuntud riimimeister Wild Disease ehk Jaanus Saks ja superstaarisaate kasvandik Jana Liisa Johannson esmaesitasid Tudeng TV veebieetris oma värsket singlit.

Kuna uhiuuel lool veel pealkirja ei ole ning raadioeetris lugu veel kuulda ei saa, kutsuvad artistid kuulajaid loole oma pealkirja pakkuma. «Meie teada pole Eesti muusikud varem oma kuulajate nõu sellisel viisil kuulda võtnud. Fännide seas on aga kindlasti andekaid pealkirjaeksperte, kes uuele loole õige vibe’iga nime suudavad luua,» nentis Jana Liisa Johannson, kelle kanda on värske loo naisvokaal.

Johannsoni sõnul kõneleb räppar Wild Disease’iga kahasse loodud lugu raskete aegade positiivsest ja vajalikust mõjust inimese arengule. «Laul räägib sellest, kuidas negatiivsed sündmused meie elus ei defineeri meid, vaid annavad meile jõudu juurde. Just nagu refräänis kuulda saab: «See kõik, mis kaotatud, on teinud tugevamaks mind»,» sõnas Johannson ning kutsus kuulajaid veelkord üles loole oma pealkirja pakkuma.

Ametlikult jõuab lugu raadioeetrisse märtsi lõpus.

Kuula ja vaata osa Wild Disease’i ja Jana Liisa Johannsoni uuest loost:

Wild Disease ja Jana Liisa Johannson ootavad ideid uue loo pealkirjaks SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles