Järjekordne sekspomm püüab endist jalkaässa ära võluda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekordne sekspomm Imogen Thomas püüab endist jalkaässa ära võluda
Järjekordne sekspomm Imogen Thomas püüab endist jalkaässa ära võluda Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Instagrami modell ja sekspomm Imogen Thomas sõnas, et ta on endisele Inglismaa jalgpallikoondislasele Jamie Redknappile silma peale pannud. Thomasi maitse paistabki olevat jalgpallurid, sest ta on olnud ka Ryan Giggsi armuke.

Walesi pesumodell Imogen Thomas kutsus endist Tottenhami ja Liverpooli poolkaitsjat Jamie't enda ideaalseks meheks, vahendas The Sun. Jamie tähelepanu eest võistlevad nüüd kaks naist, sest endist poolkaitsjat on jälginud pikalt ka Emily Atack.

36-aastane endine «Big Brother» saate täht sõnas: «Ma olen tüdinenud vallaline olemast, minu ideaaliks on Jamie'». «Ma lähen kirjutan talle sõnumitesse «hei». Ma tegelikult ei taha olla jalgpalluri naine, aga Jamie paistab olevat lahke ja imekena.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❌ ?@chasingsummeruk ? ❌

A post shared by Imogen (@imogen_thomas) on

Imogen, kellel oli afäär siis veel abielus olnud Ryan Giggsiga, on vallaline olnud ajast, mil ta läks kümme kuud tagasi lahku Adam Horsleyst. Paaril on koos kaks last - Ariana ja Siera.

45-aastane Jamie on vaba olnud ajast, mil eelmisel aastal lagunes tema abielu 44-aastase Louise'iga. Ka neil on koos kaks last: 10-aastane Beau ja 14-aastane Charles.

Näitlejanna Emily Atack aga kindlasti ei ole vaimustunud sellest, et peale tema soovib Jamie südant võita teinegi naine. Seda veel pärast seda, kui Emily tegi mehele tõsielusaates «I'm A Celebrity» mitmeid lähenemiskatseid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Brits ???

A post shared by Emily Atack (@emilyatackofficial) on

Emily ütles isegi Jamie isale Harryle: «Oo, kujuta ette, Emily Redknapp. Ma oleksin tõeliselt hea minia.»

Pärast seda küll naine väitis, et ta tegi nalja.

Kuigi Jamie ütles, et Emily on «armas tüdruk», siis ei saanud naise avalikust flirdist suurt asja. Äkki on Imogen'il rohkem õnne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles