Galerii: vaata, mis toimub saate «Eesti muusika karikas» lava taga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba täna õhtul stardib TV3 eetris uus muusikalahing, milles kaksteist Eesti muusika suurimat artisti võistlevad Eesti muusika karika nimel. Saatejuhid on muusik Mihkel Raud ning raadiohääl Brigitte Susanne Hunt.

Esimeses saates astuvad võistlustulle ansambel The Swingers ja kultusbänd Metro Luminal.

Igas saates läheb vastamisi kaks eripalgelist artisti, kes peavad maha mitmetunnise muusikalahingu. Lahingu võitja selgitavad televaatajad telefonihääletuse teel ja nii kuni turniirisüsteemis võistluse lõpuni välja. Igas saates on kolm kohtunikku, kes etteasteid muhedalt kommenteerivad.

Kohtunikurollis on end varemgi samas ametis tõestanud laulja Eda-Ines Etti, humoorikate kommetaaridega näosaadetki vürtsitanud Mart Juur ning alati ka üks külaliskohtunik – sel korral imekaunis lauljanna Lenna. «Eesti muusika karika» võitja selgub finaalsaates, mis on TV3 eetris 19. mail.

Millised lood tulevad tänases saates esitusele?

Tuntud hiti voorus toob Swingers lavale «Despacito» ja Metro Luminal «Ta õrnas käes».

Teises voorus ehk vastase kaveri voorus on Swingers valinud Metro Luminali loo «Isa tuli koju» ning Metro Luminal Tanja Mihhailova loo «Amazing».  

Kolmandas voorus on antud mõlemale bändile laul ette, milleks on Mikronid «Imelik masin».

Neljandas voorus esitletakse oma uusimaid hitte, milleks on Swingersi puhul «High Heels in the Neighbourhood» ja Metro Luminalilt «Aina rohkem». 

Mis toimub aga lava taga?

Proovid on käimas ning Metro Luminal on juba laval sooja tegemas. Tanjal ja Birgitil on aga lõbus mäng varuks, millega samal ajal aega sisustada.

Vaata videot ja saa teada, millisel juhul eelistavad tüdrukud Tanel Padarit või miks hoopis Ott Leplandi? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles