Galerii: legendaarne klubi Chicago 1933 sulges viimase peoga oma uksed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seoses rendilepingu lõppemisega sulges klubi Chicago 1933 oma uksed. Selle kurva sündmuse tähistamiseks peeti veel viimased kolm pidu, millest viimane oli eile.

Aga klubi regulaarsed külastajad ei pea kurvastama, sest klubi pole jäädavalt uksi kinni pannud. Chicago 1933 lahkub vaid pikalt nende koduks olnud Aia tn 3 aadressilt ja kolib teise kohta.

Seniks aga, kuni klubi uue kodu leiab, vaatas, mis toimus Chicago 1933 ruumides viimase peo ajal ja kes olid sinna kohale tulnud.

Chicago 1933 on ameerika 1930-ndatest inspireeritud mõnus ja väljapeetud baar-restoran Tallinna vanalinna piiril.

Chicago 1933 viimane pidu
Chicago 1933 viimane pidu Foto: Konstantin Sednev

Pakume huvitavat rahvusvahelist kööki, külluslikult jooke ja laia veinivalikut. Igal õhtul toimuvad Chicago 1933s elava muusika õhtud ajastust kantud jazzi ja rütmika swingi muusikaga. Tubaka austajad saavad meil aga segamatult aega veeta luksuslikus sigaritoas.

Chicago 1933ss ootavad Sind hõrgud road, karged joogid ja väärikalt vinge meelelahutus, et veeta meie hubastes ruumides terve õhtu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles