Mida kirjutab Vene meedia Tommy Cashi ja poplauljatari Katja Kischuki pulmast?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katja Kischuk Tallinna lauluväljakul, 22. august 2018.
Katja Kischuk Tallinna lauluväljakul, 22. august 2018. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Nagu meidki, tabasid kuuldused Tommy Cashi ja Vene poplauljatari Katja Kischuki abielust Vene meediat täieliku üllatusena. Mida idanaabrid Eesti räppari ja Kischuki väidetava liidu kohta kirjutavad?

Neljapäeval teatasid Cash ja Kischuk Instagramis, et on abiellunud ning panid üles Pariisis tehtud pulmapildid. Tähelepanu tasus pöörata aga sõnastusele: teadaandest käis läbi sõna «yes» (eesti keeles «jah»), mis on ühtlasi Cashi viimase albumi pealkiri. Seetõttu ei ole välistatud, et Instagramis välja kuulutatud abielu on tegelikult reklaamitrikk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She said yes!!!!@kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk___kkkk

A post shared by «¥€$» NEW ALBUM OUT NOW! (@tommycashworld) on

Ka Vene meedia on samal põhjusel Cashi ja Kischuki abielu osas skeptiline. Veebisait Teleprogramma.pro selgitab, olgugi et faktivigadega, et peagi ilmub Cashi album «¥€$», mille pealkiri sobib pulmateatega. Tegelikult nägi plaat ilmavalgust juba eelmisel aastal.

Vene tüdrukutepunt Serebro Valga linnapargis 30. juulil 2016. Katja Kischuk oli toona just bändiga liitunud.
Vene tüdrukutepunt Serebro Valga linnapargis 30. juulil 2016. Katja Kischuk oli toona just bändiga liitunud. Foto: Paul Poderat/Valgamaalane/Scanpix

Katja Kischuk on oma kodumaal tuntud tüdrukutetriost Serebro, millega ta liitus 2016. aastal. Möödunud suvel esines bänd ka Tallinna lauluväljakul. Tänavu lahkusid triost kõik liikmed, sealhulgas Katja, ning nad asendati uute tüdrukutega.

Väljaanne Lady.mail.ru kirjutab, et paljude fännide arvates on fotod lavastatud ning pulm on turundusnipp. «Muuseas Katja lahkus 2019. aasta alguses tüdrukutebändist Serebro, et keskenduda soolokarjäärile, nii et pulm võib olla trikk avalikkuse ja ajakirjanike tähelepanu tõmbamiseks,» pakutakse välja. Kui nii ongi, on plaan suurepäraselt õnnestunud.

Serebro esines möödunud suvel Tallinna lauluväljakul toimunud vene popmuusika vabaõhufestivalil Tanzevalnaja Volna. Cashi pruta Katja Kischuk on vasakpoolne.
Serebro esines möödunud suvel Tallinna lauluväljakul toimunud vene popmuusika vabaõhufestivalil Tanzevalnaja Volna. Cashi pruta Katja Kischuk on vasakpoolne. Foto: Konstantin Sednev/Postimees/Scanpix

Sugugi mitte kõik Kischuki fännid pole naise valikuga aga rahul. «Fui, nii kole», «kes see friik küll on?», vahendab Starhit.ru fännide arvamusi. Kuigi Cash on kogunud rahvusvahelist tuntust, pole ta mingi maailmastaar, nii et paljud Kischuki fännid teda nime- ega nägupidi ei tunne. «Ekstravagantne kutt pikkade juustega - kuulus räppar Eestist,» tutvustas Cashi nimetatud uudistesait.

Need, kes muusikute loominguga tuttavad on, teadsid aga pakkuda, et pulmapildid pole muud kui esimesed kaadrid uue video võtetelt. Täiesti tõenäoline!

Tommy Cash on tuntud eriskummaliste videote poolest. Kas ka pulmapildid pole muud kui reklaamitrikk?
Tommy Cash on tuntud eriskummaliste videote poolest. Kas ka pulmapildid pole muud kui reklaamitrikk? Foto: Pilt videost

Siiski-siiski: teooriaid on ka teisi. Nimelt teatas Rsute.ru jaanuari alguses, et Kischuk on lahku läinud oma poiss-sõbrast Ivan Akurast, kellega oli koos 2017. aasta sügisest saati. Põhjus on vägagi eriskummaline: Akura olevat tegelikult homoseksuaal, «vahetanud» orientatsiooni ja jätnud Kischuki mehe pärast maha.

Kischuk kuulujutte kinnitanud ega ümber lükanud pole, aga kus suitsu, seal tuld. Vene meedia väitel oli Akura ja Kischuki liit fännide seas väga populaarne ning Kischuk on korduvalt nimetatud Venemaa seksikaimaks tüdrukuks. Niisiis seda kõlakat, nagu Kischuk oleks endise mehe Cashi pärast maha jätnud, veel liikvele lastud pole.

Vene tüdrukutepunt Serebro Valga linnapargis 30. juulil 2016. Katja Kischuk oli toona just bändiga liitunud.
Vene tüdrukutepunt Serebro Valga linnapargis 30. juulil 2016. Katja Kischuk oli toona just bändiga liitunud. Foto: Paul Poderat/Valgamaalane/Scanpix

Tommy Cash andis möödunud suvel teada, et lõppenud on koostöö mänedžeri Anna-Lisa Himmaga, kes oli tol hetkel ka räppari elukaaslane. Viimaste uudiste valguses on nende kooselu küsimärgi all, kuid päris kindel ei tasu lahkuminekus olla: nimelt kommenteerib Cash jätkuvalt Himma fotosid.

Ka sel nädalal Instagrammi postitatud naise vetsuselfi kommentaariumis on Cash südamete ja musiikoonidega kohal.

Anna-Lisa Himma ja Tommy Cash 2015. aastal toonases Nordea kontserdimajas Eesti muusikaauhindade galal.
Anna-Lisa Himma ja Tommy Cash 2015. aastal toonases Nordea kontserdimajas Eesti muusikaauhindade galal. Foto: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES/SCANPIX BALTICS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles