Üks häda ajab teist taga! Anthony Hopkinsi miljonihäärber võib nüüd kaljult alla kukkuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins Foto: Danny Moloshok / Reuters/Scanpix

Hollywoodi näitleja Anthony Hopkinsi häärber pääses California suurtulekahjust, aga nüüd varitseb uus oht: maja võib kaljuservalt alla variseda.

81-aastane Hopkins pääses õnnelikult, kui novembrikuine tulepõrgu tema 5 miljonit dollarit maksva Malibu häärberi puutumata jättis. Ilmastikunähtused aga ei halasta ning nüüd on olukord nii kaugel, et väärtuslik kinnisvara võib kaljuservalt merre variseda, vahendab Mirror.

Novembris läksid Californias tuleroaks terved majapidamised.
Novembris läksid Californias tuleroaks terved majapidamised. Foto: AFP/SCANPIX

Põhjuseks on tugevad tormid ja paduvihmad, mis on kaasa toonud maalihked ja erosiooni. Tuul ja vesi on maapinda piisavalt uuristanud, et häärber on jäänud nüüd täitsa kalju servale. Erosiooni tagajärjel võivad ka suured kaljud laguneda väikesteks tükkideks.

Hannibal Lecterit mänginud filmistaar on siiani aga kergelt pääsenud, kuna paljud ta naabrid jäid kodust ilma juba novembris. Näiteks Miley Cyruse ja Liam Hemsworthi 2,5 miljonit dollarit väärt majapidamine põles tulekahjus maani maha. Hopkinsi häärber tules suuremaid kahjustusi ei saanud.

Anthony Hopkins Hannibal Lecterina filmis «Voonakeste vaikimine»
Anthony Hopkins Hannibal Lecterina filmis «Voonakeste vaikimine» Foto: imago stock&people / imago/United Archives/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles