Eminem veel ühe superkangelasfilmi staar? Vaata treilerit, kus kõlab Eminemi üks suurimaid hitte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eminem veel ühe superkangelasfilmi staar? Vaata trailerit, kus kõlab Eminemi üks suurimaid hitte
Eminem veel ühe superkangelasfilmi staar? Vaata trailerit, kus kõlab Eminemi üks suurimaid hitte Foto: Andrew Kelly / REUTERS

USA räppar on aastakümnete jooksul loonud mitmeid hitte ning «My Name Is» on kindlasti parimate hulgas. Nüüd saab seda aegumatut klassikat kuulda ka uue superkangelase filmi «Shazam» treileris.

«Shazam» on aprillikuus esilinastuv DC superkangelasfilm, mille peaosas mängib telesarjast «Chuck» tuntud Zachary Levi. 

Zachary Levi.
Zachary Levi. Foto: SCANPIX

Kuigi filmi esilinastumiseni on veel kuu aega, siis juba praegu on võimalik treilerit vaadates nautida, mis filmis saama hakkab. Teadjamad muusikainimesed ja Eminemi fännid tunnevad kindlasti taustal kõlava laulu «My Name Is».

Seega, kui superkangelaste žanr pole sinu teema, siis vaata treilerit ja filmi maailma ühe parima räppari klassikalise riimikolleegiumi pärast.

«Shazami» film on teine superkangelase ekraniseering, kus saab Eminemi häält kuulda. Viimane kord oli just eelmisel aastal, mil Eminem oli Marveli antikangelase Venomi filmi ühe muusikapala autor.

Eminem «My Name Is»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles