Video: võimas naine Kertu Jukkum käis Antarktikas ja kohtus kohalike asukatega (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 peatoimetaja Kertu Jukkum saabus kolmapäeval kolmekuiselt maailmareisilt, mille jooksul täitis ta lausa kolm eluunistus. Ja kõige selle jooksul tegi ta midagi, mida tegelikult teha ei tohi - katsus pingviini. 

Kertu Jukkum käis eile saates «Õhtu!», kus ta rääkis oma reisikogemusest Lõuna-Ameerikas, sealse suurima tipu vallutamisest ja hilisemast külaskäigust lõunapoolusele, kus katsus pingviini.

Kertul oli reisi jooksul kolm eluunistust, mida ta soovis täita. Esiteks seigelda seljakotiga Ladina-Ameerikas, jõuda siis Acangagua tippu ja käia ka Antarktikas. 

Kertu blogis terve reisi vältel ja jäädvustas suuremad saavutused ning kaunimad paigad ka kaamerasilmaga. Küll aga oli üks asi, mida ta teha ei tohtinud ja ei tahtnud ka saates öelda. Nimelt, kui Kertu külastas Antarktikat, siis katsus ta pingviini.

Kertu käis pingviine vaatamas.
Kertu käis pingviine vaatamas. Foto: Erakogu

Robert Rool küsis Kertu käest, mida ta Antarktikasse üldse tegema läks?

«Seda ei tohi tegelikult kõva häälega öelda, aga kuna ekspeditsioonijuhti siin ei ole, siis ... minu unistuseks oli vähemalt ühte pingviini katsuda ja seda ma ka sain,» tunnistas naine.

Kertu lisas, et tema sooviks oli ka Antarktikas kohata palju loomi ning kogeda puutumata loodust. 

Kertu käis pingviine vaatamas.
Kertu käis pingviine vaatamas. Foto: Erakogu

Vaata pikemalt «Õhtu!» saateklippi, kus Kertu oma reisimuljeid jagab.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles