Lady Gagal on «Täht on sündinud» filmirollist raske lahti lasta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga 2019.
Lady Gaga 2019. Foto: Image Press Agency / Scanpix

Pea kaks nädalat tagasi andsid lauljanna Lady Gaga ja näitleja Bradly Cooper Oscarite galal kuuma etteaste ning kui mehe jaoks on sellega filmi «Täht on sündinud» peatükk läbi, on väidetavalt Lady Gagal raskusi.

Us Weekly'ga suhelnud allikas ütles, et Lady Gaga ja Bradley Cooperi omavaheline keemia on eitamatu ning lisas: «Gagal ja Bradleyl on meeletu keemia ja nad elasid filmimise ajal väga rolli sisse.»

Nüüd, kui auhinnagalade rall on möödas, on väidetavalt Bradley jaoks ka «Täht on sündinud» peatükk läbi. Gagal on aga keerulisem, sest lauljannal on raske juhtunust lahti lasta, sest naine on ise öelnud, et tunneb asju väga sügavalt, kirjutab Cosmopolitan.

Fännid on juba kaua spekuleerinud, et Bradley ja Gaga vahel on enamat, kui vaid sõprus. Paaripanemine kogus hoogu auhinnagalade vältel ning kulmineerus Oscarite galal, kui andsid laval kuuma etteaste. Asjale valas õli tulle ka Gaga lahkuminek kihlatust Christian Carinost. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles