R. Kellyt süüdistatakse 13-aastase tüdrukuga magamises ja teda herpesega nakatamises (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R&B laulja R. Kelly 2019.
R&B laulja R. Kelly 2019. Foto: AFP / Scanpix

USA lauljat R. Kellyt (52) süüdistatakse 13-aastase tüdrukuga magamises ning kõigele lisaks neidu herpesesse nakatamises, kirjutab Page Six.

Detroidi detektiivid uurivad uusi süüdistusi R&B staari R. Kelly vastu, keda Chicagos süüdistatakse praeguseks 10 eri seksuaalkuriteos.

Praeguseks 30-aastane ohver ütles, et tema ja laulja olid esimest korda vahekorras Detroidis 30. detsembril 2001 ja peale mõned nädalad hiljem laulja stuudios.

Järgmise nelja aasta jooksul külastas naine Kellyt mehe kodus, Atlantas, kus väidetavalt ka mees tollel ajal neidu seksuaalselt levival teel viirusega nakatas.

«Me ootame pikisilmi, et ohvriga rääkida,» ütles Detroidi politseiülem James Graig. Naine enam Michiganis ei ela, kuid ta lendab intervjuuks detektiividega kohale.

Kolm R. Kelly ohvrit Chicagos olid alla 17-aastased, kui neid kuritarvitati. Laulja ise eitas intervjuus CBS-iga seksuaalset kuritarvitamist ning vannub, et on süütu. 

Mees poole intervjuu ajal murdus ning elas end pisarates röökides kaamerameeskonna ja intervjueerija peal välja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles