Hea või halb lüke? Will Smith mängust väljas, «Suitsiidisalga» järjes võtab rolli üle Idris Elba

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idris Elba
Idris Elba Foto: Richard Shotwell / AP / Scanpix

Kui äsja nörritas «Suitsiidisalga» fänne uudis, et koomiksifilmi esimeses osas DC koomiksite vinget relvameest Deadshoti kehastanud Will Smith järjes graafikute kattumise tõttu osaleda ei saa, siis nüüd on talle leitud asendaja.

Warner Bros. näeb Idris Elbat kui parimat uut Deadshoti – «staarikaliiber» on sarnane ning ega pikalt mõtlemiseks aega olegi, kuna filmima peaks asuma juba septembris, teatab Variety.

Elba mängib enne «Suitsiidisalga» järjes relva haaramist veel Netflix sarjas «Turn Up Charlie» ning seejärel teeb ülesastumise automärulis «Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw» kõrvuti Dwayne Johnsoni ja Jason Stathamiga.

Kes koos Elbaga koomiksiloo teises osas kampa löövad, pole veel teada, kuid arvatakse, et Margot Robbie (Harley Quinn) naaseb siiski ka algsesse filmiseeriasse, ehkki tema tegelaskujule on tekkinud eraldi filmiliin, mis praegu filmimisel (kinodes 2020). Ka Jokkerit kehastanud Jared Leto peaks kuuldavasti uuesti seltskonnaga liituma.

«Suitsiidisalga» esimene osa suutis maailma kinodes kokku 746 miljoni USA dollari ulatuses kassatulu.

Vaata Deadshoti tutvustavaid stseene:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles