ELU24 EKSKLUSIIV: Hollywoodi kõrgseltskonda sulandunud eesti kaunitar räägib, kuidas punasele vaibale pääseda

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merylin Nau
Merylin Nau Foto: Merili Kevvai

Merylin Nau (25) on USA-s resideeruv kaunitar, kes on jala ukse vahele saanud ka Hollywoodis! Juba märtsikuu lõpus veab eestlanna Hollywoodis toimuvat heategevusgalat, mille punaselt vaibalt käivad läbi ka mitmed staarid.

Merylin Nau on Miss Grand International iludusvõistlusel Eestit esindanud kaunitar, kes tegeleb modellinduse ja tulevaste fotomodellide koolitamisega. 

Hiljuti valiti just Merylin vedama heategevusüritust «Babes In Toyland», mille punaselt vaibalt käib läbi kõiksugu staare. Elu24 võttis Meryliniga ühendust, et uurida pisut täpsemalt, mida üritus endast kujutab ning kuidas talle selline võimalus sülle kukkus?

Merylin Nau
Merylin Nau Foto: Merili Kevvai

Merylin tunnistab, et kuna ta on aja jooksul käinud mitmetel kinnistel pidudel, nagu näiteks Oscarite või Maximi ajakirja järelpeod, on tal tutvusringkond juba üpris lai. 

«Nendel üritustel käivad erinevad kuulsused, nii lauljaid kui ka näitlejaid ning igal aastal on seal kohal ka sotsiaalmeedia influencerid, kellel on miljoneid jälgijaid.» 

Ka avaldas näitsik, kuidas asjad Hollywoodi tähtsamates ringkondades käivad. «Kui sa tunned juba pisut siseringkonda, siis on lihtsam pääseda üritustele, millest tavaliselt inimesed juba niisama osa võtta ei saa,» sõnab Merylin.

Merylin Nau
Merylin Nau Foto: Merili Kevvai

«Läbi selliste tutvuste tuli mulle ka see pakkumine ning võtsin selle kohe vastu, sest toetan suurima hea meelega üritusi, millest on tõeliselt kasu ka,» lisab ta.

Samuti selgitab ta, et «Babes In Toyland» on iga-aastane suur heategevusgala, mis keskendub loomadele, kes on päästetud kas tänavalt või mõnest muust keskkonnast, kus neid on halvasti koheldud.

Elu24 uuris ka, kas kohale tuleb ka kuulsusi? «Kuna tegemist on punase vaiba üritusega, siis seal on alati kuulsusi kohal. Küll aga ei tea ette, kes ja millal kohale tuleb,» selgitab Merylin.

«Kindlasti on kohal väga palju sotsiaalmeedia mõjutajaid ja modelle, sest neil on väga suur jälgijaskond ning mida rohkem inimesi jälgib, seda rohkem tuleb potentsiaalselt ka annetajaid juurde,» teab Merylin rääkida.

«Babes In Toyland» üritus toimub 27. märtsil Hollywoodis. Eestlanna tegemistel saad silma peal hoida tema Instagrami konto kaudu! 

Merylin Nau
Merylin Nau Foto: Merili Kevvai
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles