Filmimusa: Õhtune uinutaja! Kuula hurmur Robert Pattinsoni õrna ja kõhedavõitu laulu kosmosepõnevikust «Elu tähtede keskel»

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pattinson filmis «Elu tähtede keskel»
Robert Pattinson filmis «Elu tähtede keskel» Foto: Capital Pictures / Scanpix

Kevadel kinodesse tulevast ulmelisest põnevikust «Elu tähtede keskel» (High Life) ilmus kosmiliselt kõhedavõitu, ent samas imekaunis laul «Willow» («Paju»), mida laulab linaloo meespeaosaline Robert Pattinson.

Imekauni loo autoriks on indibändi Tindersticks laulja Stuart A. Staples, kes kirjutas kogu filmi originaalmuusika. Kui tunnusloo põhjal otsustada, siis tundub, et siin on materjali lausa Oscariks.



Lugu keskendub isale (Robert Pattinson), kes püüab koos oma lapsega kosmoselaevas ellu jääda, olles hävingule määratud planeedilt teekonnale kaasa võetud kõhedusttekitaval eesmärgil saada «ümber töödeldud». Eetiliselt kurjakuulutava ülesande eest vastutab teadlane (Juliette Binoche). Kui kosmoselaeva tabab ootamatu kosmiline kiirgus, ootab kõiki ees kujuteldamatu olukord. Inimsuse ja teaduse tumedatel piirialadel hõljuva kriipiva põneviku lavastas prantsuse režissöör Claire Denis. Film tuleb välismaal kinodesse tuleval kevadel. 

Eesti kinodesse jõuab film 12. aprillil.

Vaata treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles