Tugev naine! Lauljanna Demi Lovato lõi MMA treeneril esihamba välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato, 2017.
Demi Lovato, 2017. Foto: AP/Scanpix

USA lauljanna Demi Lovato lõi teisipäeva hommikul MMA treeneril Jay Glazeril läbi hambakaitsmete esihamba välja.

Lauljanna Demi Lovato treenib NFL treeneri Jay Glazeri käe all. Ka seekord treenisid nad Hollywoodis Unbreakable Performance stuudios.

Teisipäeval postitas lauljanna aga Instagrami video, kus Glazeriga itsitavad ja treener hoiab käes hammast, mille Lovato tal välja lõi.

«Demi lõi mu hamba välja,» teatas mees uhkusega.

«Palun vabandust,» ütleb Demi, millele Glazer naljatades vastab: «Tal pole kahju.»

26-aastane lauljanna on Glazeri käe all treeninud juba aastaid ning lauljanna teenis 2017. aastal ka sinise vöö jiu-jitsu's, kirjutab Page Six.

«Ma armastan jiu-jitsu't,» ütles lauljanna 2017. aastal Elvis Duranile. «Ma hakkasin MMA-ga tegelema ja jiu-jitsu on osa MMA-st. Kui ma alustasin, siis ma lihtsalt armusin sellesse spordialasse. See on kunsti vorm, mis on tõeliselt ilus. See viib mu mõtted stressilt ja muudelt asjadelt minema, sest ma pean pidevalt mõtlema, kuidas end kaitsen, mis liigutuse edasi tegema pean. See on justkui male mängimine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles