Tänapäevane Tuhkatriinu-lugu: Muusikafilmis «Teen Spirit: laula südamest» pürgib Elle Fanning staarisaates kuulsaks lauljaks

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Fanning filmis «Teen Spirit: laula südamest»
Elle Fanning filmis «Teen Spirit: laula südamest» Foto: IMDB

Moodne muusikaline noortefilm «Teen Spirit: laula südamest» (Teen Spirit) toob ekraanile hetke ühe enimnõutud noore ekraanisireeni Elle Fanningu ning laseb kõlada megastaaride muusikal.

17-aastane Violet (Elle Fanning filmidest «Petetud», «Trumbo») elab emaga väikses talus Wighti saarel. Ta päevi täidavad majapidamistööd, ettekandjatöö, koolis käimine ning omaette hoidmine. Tagasihoidlik teismeline unistab väikelinnast lahkumisest, et lauljaks saada. Ootamatu õpetaja toel osaleb ta kohalikul lauluvõistlusel, mis paneb proovile tema väärikuse, ande ja auahnuse. Poplauludest kubisev «Teen Spirit: laula südamest» on emotsionaalne ja stiilne Tuhkatriinu-lugu, kus kõlavad selliste staaride kirjutatud lood nagu Robyn, Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry, Tegan & Sara, Annie Lennox, Orbital, Alice Deejay, The Undertones, Major Lazer, Grimes, Whigfield ja Sigrid. Filmi tunnusloo «Wildflowers» laulis sisse megahiti «Call Me Maybe» lauljatar Carly Rae Jepsen.

Apollo Kinodes alates 12. aprillist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles