ELU24 PODCAST: Ingeriga elu mõttest, tasuta nännist ja ka sellest, kas ta kodus enda mussi kuulab! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 podcasti salvestamine: Inger
Elu24 podcasti salvestamine: Inger Foto: Madis Sinivee /

Elu24 podcasti «KÕU!» viiendaks saatekülaliseks oli Eesti Laulust tuntud Inger Fridolin. Lisaks muule põnevale uurisime Ingeri käest, kas talle on juba brändide poolt tasuta asja kingitud ning kas ta kodus olles enda mussi ka kuulab?

Ometigi on sponsorlus enamat, kui vaid tasuta asjade saamine. Seega uurisime Ingeri käest ka, kas tal on endal ka juba mingid piirid paika pandud, kellega ta koostööd teeb ja kellega mitte? 

«Ma arvan, et see on mõtlemise küsimus ja kindlasti ma arutan neid asju oma mänedžeriga läbi. Tema on selles vallas siiski natuke targem ja saab mind aidata ja suunata,» rääkis Inger.

«Igas kohas ei saa pea ees vette hüpata.»

Milline oleks Ingeri nõuanne aga mõnele teisele noorele artistile - kuidas selle kõigega toime tulla ja mida peaks meeles pidama? «Kindlasti peab endasse olema usku,» sõnas Inger, kelle arvates on oluline teha seda, mida armastad ning pürgida oma eesmärkide poole.

Mis on Ingeri elu mõte? Kas ta kodus ka enda muusikat kuulab ning miks ta ikkagi USA-sse põrutab? Kuula Elu24 podcasti ja saad teada!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles