Pildid: Miss Colombia heitis riided seljast, kuid jäi fännidele veidral põhjusel hambusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Colombia Ariadna Gutierrez 2015. aastal Miss Universumi valimisel.
Miss Colombia Ariadna Gutierrez 2015. aastal Miss Universumi valimisel. Foto: SIPA/Scanpix

2014. aastal Miss Colombiaks valitud noor kaunitar heitis Instagramis riided seljast, kuid sai ootamatul põhjusel kriitikat.

25-aastane colombialanna Ariadna Gutierrez sai tuntuks, kui pani kinni kohaliku iluduskonkursi Miss Colombia, vahendab Daily Star. Miss Universumil osaledes jäi kaunitar napilt võidust ilma.

Sotsiaalmeedias on naisel üle 3,3 miljoni jälgija ning see on ka põhjus, miks fännide sekka on sattunud ka kurjema keelega tegelasi. Kuigi Gutierrez demonstreerib Instagramis pidevalt kehavõlusid, jäi tema hiljutine bikiinipilt jälgijatele hambusse.

Põhjus on järgmine: noor modell on on fännide meelest liiga peenike. «Ta ribid paistavad!» kirjutas üks. «Tundub, nagu sa ei söökski,» lisas teine. «Sa pead paar kilo juurde võtma,» soovitas kolmas.

See aga ei tähenda, et iluduskuningannal poolehoidjaid napiks. Pilt meeldib enam kui 120 000 inimesele ja kommentaare on kogunenud tuhandeid.

Vaata oma silmaga:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles