Polegi tülis? Väidetavalt vaenujalal Meghan ja Kate jäid üle pika aja jälle koos kaamerasilma ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle Buckinghami palees.
Prints Harry ja Meghan Markle Buckinghami palees. Foto: PA images/Scanpix

Briti kuningliku perekonna liikmed Meghan Markle ja Kate Middleton, kes pidavat tülis olema, jäid üle pika aja taas koos kaamerasilma ette.

Cambridge'i hertsoginna Kate ja Sussexi hertsoginna Meghan kohtusid sel teisipäeval avalikult esimest korda üle kahe kuu, vahendab Daily Mail. Viimati oldi koos jõulude ajal.

Nüüd tuldi Buckinghami palees kokku, et tähistada kuninganna eestvedamisel suurt juubelit: prints Charles on olnud 50 aastat Walesi prints.

Kate Middleton (taga vasakul) ja Meghan Markle (taga paremal) jäid taas koos pildi peale, aga hoidsid viisakat distantsi. Esiplaanil ametijuubilar prints Charles.
Kate Middleton (taga vasakul) ja Meghan Markle (taga paremal) jäid taas koos pildi peale, aga hoidsid viisakat distantsi. Esiplaanil ametijuubilar prints Charles. Foto: PA images/Scanpix

Meghan ja Kate saabusid pidustustele heas tujus, käe kõrval printsid Harry ja William. Meghani laps peaks sündima aprilli lõpus.

Kate Middleton tuli ametijuubeli puhul prints Charlesi õnnitlema.
Kate Middleton tuli ametijuubeli puhul prints Charlesi õnnitlema. Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images

Vihjed hertsoginnade vahelisest tülist said alguse printsess Charlotte'i pruutneitsi kleidiproovis, kus väidetavalt oli Meghan Kate'i nutma ajanud.

Hertsoginnad saabusid aga juba jõuluõhtu jumalateenistusele naerulsui, mis andis tunnistust, et kuulujutud paaridevahelisest tülist on seljatatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles