Uues telesarjas hakkab lapsi kõnetama sõiduauto

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: SCANPIX

Reeded muutuvad juba sellest nädalast eriliselt lõbusaks, sest rahva naerutamist alustab uus humoorikas «See pole lastesaade». Sarja avaosas selgub, mis juhtub varjatud kaamera ette sattunud lastega, kes istuvad rääkivasse autosse.

Kuna rääkivast autost on unistanud kõik poisid annab «See pole lastesaade» kahele vaprale sõbrale võimaluse kõneleva Hubertiga mõnusalt aega veeta.

Esialgu on poisid kummalisest vestluspartnerist pisut kohkunud, kuid koguvad end kärmelt, et seejärel suisa ülemeelikuks minna. Millega lugu lõpeb, selgub siis, kui saatejuht Genka kogu tõe paljastab.

Lisaks rääkivale autole on avasaate varjatud kaamerate ette kutsutud ka Igor Gräzin ja Pille Minev. Pille Minevi ülesandeks on stuudios koos väikese poisiga luuletust lugeda, teadmata, et see, mis juhtuma hakkab, on lavastatud.

Igor Gräzin aga satub eriti professionaalse laps-reporteri küüsi, kelle küsimused on kõike muud kui armsalt ootuspärased.

«See pole lastesaade» on mõnusalt humoorikas sari, kus varjatud kaamerate ette on püütud laste ja täiskasvanute koomilised lood ootamatute olukordade lahendamisest.

Televaataja kaasatakse ka võtteplatsile, kus saatejuht Genka selgitab ülesannete olemust ning näitab saatemeeskonna ettevalmistustöid ja varjatud kaamerate asukohti.

Esimene episood jookseb eetrisse TV3-s juba sel reedel kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles