Sex Pistolsi laulja endalt elu võtnud Keith Flintist: keegi ei armastanud teda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Flint 2015. aastal.
Keith Flint 2015. aastal. Foto: Sputnik/Scanpix

Briti punklegend John Lydon, esinejanimega Johnny Rotten, on The Prodigy laulja Keith Flinti enesetapu pärast muserdatud ning kutsub muusikatööstust üles abivajajaid märkama.

Sex Pistolsi ninamees Lydon oli 49-aastase Flintiga hea sõber, vahendab The Sun. Flint leiti esmaspäeva hommikul kodust surnuna.

Lydon rääkis reporteritega dokksarja «Punk» esilinastusel Hollywoodis ning ütles, et Flinti surm peaks olema muusikatööstusele «äratuskell». «Mu süda on tema pärast murtud, ta oli hea sõber,» ütles punklegend.

Punklegend John Lydon dokksarja «Punk» esilinastusel.
Punklegend John Lydon dokksarja «Punk» esilinastusel. Foto: AP/Scanpix

Lydon avaldas ka arvatava surma põhjuse: «Ärge saage minust valesti aru, aga keegi ei armastanud teda, ta jäeti üksi ning ta hävis.» Mehe sõnul peaksid artistid, kel on probleeme, üksteise eest hoolt kandma.

«Miks jäetakse nii paljud inimesed muusikatööstuses üksi?» mõtiskles Lydon ning tegi ülla üleskutse: «Kui keegi teist abi vajab, tulge minuga rääkima. Me ei pea surema.»

Viimastel aastatel on enesetapu teinud ka Soundgardeni ja Audioslave'i laulja Chris Cornell ning Linkin Parki laulja Chester Bennington.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles