Legendaarne väravakütt kihlus 22 aastat noorema modelliga, kelle pärast eksnaine ta maha jättis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti väravakütt Ian Rush võtab naiseks särisevalt kuuma modelli Carol Anthony.
Briti väravakütt Ian Rush võtab naiseks särisevalt kuuma modelli Carol Anthony. Foto: Kuvatõmmis videost/Youtube

Liverpooli jalgpalliklubi suurim väravakütt Ian Rush kihlus noore modelli Carol Anthonyga.

Vutilegend Ian Rush kavatseb leivad ühte kappi panna modelli ja endise poplauljatari Carol Anthonyga, vahendab The Sun. Anthony oli alguses Rushi armuke: nad hakkasid salamisi semmima 2013. aastal, kuid mees läks eelmisest abikaasast lahku alles kolm aastat hiljem, kui naine afäärist teada sai. Eksabikaasaga oli Rush koos üle 25 aasta.

Liverpooli vutilegend Ian Rush.
Liverpooli vutilegend Ian Rush. Foto: AFP / Scanpix

Carol selgitas kihlumise tagamaid iiri meediale: «Kui me reisime koos, tutvustab Ian mind alati oma naisena. «Ian, ma pole su naine,» parandasin ma teda paar nädalat tagasi.» Seepeale olevat mees teinud ebatavalise abieluettepaneku: «Jah, ma tean, et sa pole mu naine, aga ma tahan, et oleksid. Tahad sa olla?»

Vanusevahe kohta ütles naine nii: «Kui me alguses suhtlema hakkasime, märkasin ma vanusevahet, aga enam mitte. Ma üritan oma vananemist peatada, aga Ian näeb minu arust välja parem kui kunagi varem.» Naise sõnul vaatas ta lapsepõlves terve perega Rushi jalgpallimänge.

57-aastane Rush mängis Liverpooli eest aastatel 1980–1996 ning lõi kokku 346 väravat, kusjuures ühe hooaja jooksul tervenisti 47. Eelmise aastani oli ta Walesi jalgpalliajaloo suurim väravakütt. Rush lõpetas karjääri 2000. aastal.

Vaata endise poptähe Carol Anthony seksikat muusikavideot:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles