Fotod: Käib ajaga kaasas? Eesti juurtega Mena Suvari tõmbas tähelepanu raju soenguga

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti päritolu Hollywoodi näitlejanna Mena Suvari, kes alles hiljuti abiellus, näitas end Los Angeleses pungiteemalise dokusarja esilinastusel soengus ja riietuses, mis teenis välismeedialt ära ekstra tähelepanu ja tiitli «bizarre» ehk kummaline. 

Sarjaga isiklikult mitte seotud Suvari säras telekanali Epix neljaosalise, Iggy Popi produtseeritud punkroki teemalise dokumentaalsarja «Punk» esilinastusel vägagi anarhiliselt šikilt, olles riietatud üleni musta ning kandes helendatud kulmusid ja punast silmameiki. Kogu tualeti silmapaistvaimaks osaks olid ag ablondid kolmik-hobusesabad, mis naise enda peadligi punutud juustesse olid kinnitatud. Pungilik kindlasti.

Pikka aega justkui n-ö pildilt maas olnud 40-aastane näitlejanna on aastal 2019 tegemas korralikku tagasitulekut, mängides peaosas koguni viies filmis, mis tänavu ekraanile jõuavad: õudukas «Apparition», trilleris «Viscous», kurikuulsa O.J. Simpsoni tapetud naise viimastest päevadest rääkivas trilleris «The Murder of Nicole Brown Simpson», draamapõnevikus «Don't Tell a Soul» ning draamakomöödias «Grace and Grit». Tegu pole ühelgi juhul just Hollywoodi suurfilmiga, vaid pigem sõltumatute toodangutega, ent asi seegi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles