Saksamaa populaarne house-duo jõuab Eestisse!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa populaarne house-duo jõuab Eestisse!
Saksamaa populaarne house-duo jõuab Eestisse! Foto: Club Tallinn
Kahest andekast Saksamaa muusikust koosnev duo DJ CHEN ja AXEL B muusikaarmastus ulatub juba aastate taha. Meeste kohtumine ja ühine kirg ehk house-muusika viis selleni, et sündis duo COSMIC FUNK.
Juba teismelise east saadik elektroonilist muusikat fännanud DJ CHEN on üks tuntumaid DJsid Lõuna-Saksamaal. Edukas tegutsemine ja professionaalsus on DJ CHENI viinud koos lavale selliste artistidega nagu Axwell, Felix da Housecat, Milk & Sugar, SykenSugarstarr kes on kiitnud mehe tehnilisi oskusi taevani.
 
Duo teine pool AXEL B, sai tuule tiibadesse ning ülemaailmse kuulsuse BOB SINCLAR'i hiti "I Feel For You" saksofonistina ning samuti live-esinemistega koos maailmaklassi DJga. Samuti on AXEL B populaarsel Hed Kandi klubiüritustel tihe külalisesineja riikides üle maailma. Varases nooruses õppinud klaverimäng ning saksofoni käsitlemine, teeb temast hinnatud muusiku kelle kalender on väga tihe.
Samuti on hinnatud meeste muusika tootmine ning remixid mitmetele maailmaklassi artistidele nagu Bob Sinclar, Yves Murasca, Distant People, BK Duke, Divided Souls ja paljud teised. Meeste üks populaarsemaid hitte "Free Your Mind" paigutati 2010 aastal üle maailma populaarsete kogumikele nagu Ibiza Diamonds, Housemusic Chapter by Plastic Funk, Horny House Club jpt.
 
Energilist ja tehniliselt maailmaklassi DJ-showd pakkuv ning hinnatud live-operfomance artistid DJ CHEN & AXEL B esinevad üritusel FEELING INTERNATIONAL klubis Tallinn 10.12.11
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles