Näitleja Ben Affleck alkoholismist: see on osa minu elust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Affleck.
Ben Affleck. Foto: Broadimage / Scanpix

USA näitleja Ben Affleck rääkis avalikult intervjuus isadusest, endisest abikaasast ja alkoholismist, millega ta igapäevaselt võitleb, kirjutab Pop Crush.

Eelmisel oktoobril lõpetas näitleja Ben Affleck 40-päease võõrutusravi, mida tema endine abikaasa Jennifer Garner tugevalt nõudis.

Intervjuus Hoda Kotbiga puudutati lisaks filmi promomisele ka isiklikke teemasid, millest üks oli alkoholism. Affeck tunnistas, et kui mõndade inimeste jaoks on selle teema arutamine ebameeldiv, siis teda see ei häiri.

«See on osa minu elust ja midagi millega ma igapäevaselt tegelen. See ei pea sellepärast kogu mu olemust alla neelama, kuid see on midagi, mida mind vaadates nägema peab,» ütles näitleja.

«Ma arvan, et mul oli probleem ja ma tahtsin seda tunnistada ja ma olen selle üle uhke. See ümbritseb sind, su elu ja perekonda. Inimestena me kogeme selliseid takistusi ja me peame nendega tegelema.»

Kuigi Affleck ei ole enam endise abikaasa ja nende kolme lapse ema Jennifer Garneriga koos, on ilmselge, et eks-abikaasa on mehe jaoks siiani olemas ning nad hoolivad teineteisest.

Jennifer Garner ja Ben Affleck 2019.
Jennifer Garner ja Ben Affleck 2019. Foto: Broadimage/Scanpix

«Ta on imeline,» rääkis Affleck endisest abikaasat, tunnistades, et ilmselgelt armastab ta naist siiani. «Ta on mu laste ema ning ta on nende elus kesksel kohal ja see on hea,» ütles ta.

Affleck rääkis ka isaks olemisest ning arvab, et saab sellega päris hästi hakkama. «Ma ilmselgelt proovin väga olla hea isa. Mul on vedanud, et neil on võrratu ema, kes palju aitab.»

«Isad on laste jaoks väga tähtsad ja see on meie kohustus nende jaoks olemas olla- olla kohal, tähelepanelik, hoolitsev ja olla osa nende elust nii palju kui emad.»

«See on hetkel mu elu keskmeks ja mu fookus. See on midagi, mida ma armastan ja mis mind õnnelikuks teeb. Ülejäänud on teisejärguline,» lisas näitleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles