Raivo E. Tamm pääseski Toompeale! Aga mis saab Õnne tänava Allanist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Raivo Tamm oli valimistel kandideerinud näitlejatest edukaim.
Näitleja Raivo Tamm oli valimistel kandideerinud näitlejatest edukaim. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Eile sai teatavaks, et Isamaa koosseisus kandideerinud näitleja Raivo E. Tamm on riigikogu XIV liige. Olles nüüd endale võtnud niivõrd suure vastutuse, mis saab tema näitlejatööst, eriti «Õnne 13» tegelaskujust Allan Petersonist?

Raivo E. Tamm on sarja üks originaalliikmeid, olles teinud seal kaasa alates 1993. aastast, mill «Õnne 13» esimest korda teleekraanidele tuli. Sarja esimene stsenarist oli Astrid Reinla, kes 1995. aastal meie seast paraku lahkus.

Anne Veesaar ja Raivo E. Tamm sarjas «Õnne 13» 2005. aastal.
Anne Veesaar ja Raivo E. Tamm sarjas «Õnne 13» 2005. aastal. Foto: ERR

Nüüd kirjutab sarjale uusi osi Andra Teede, kelle käest ka küsisime, mida Allan Petersoni tegelaskujuga nüüd tehakse? Kas Raivo E. Tamme uus roll riigikogu liikmena tähendab tema sarjast lahkumist?

«Raivo on meil tänagi võttel ja sarjast Allanit kindlasti me välja ei kirjuta,» vastas Andra Teede ja lisas, et tema seiklused on hooaja lõpuni paigas ning kõnetamise hetkel oli tal nende kirjutamine just pooleli.

«Allanil on ees palju raskusi seoses Mare vangiminekuga, aga tõelise eesti mehena elab ta need muidugi ema toel üle,» ütles Andra eesootavate osade kohta.

«Isiklikult soovin ma Raivole väga hea tulemuse puhul õnne ja loodan, et me saame edaspidigi nii tema poliitika- kui sarjaelu ühildada,» ütles 2014. aastast «Õnne 13» sarja stsenarist Andra.

Lembit Ulfsak ja Raivo E. Tamm.
Lembit Ulfsak ja Raivo E. Tamm. Foto: ERR

Elu24 võttis Raivo E. Tammega tema tuleviku osas ka ühendust, aga vastust ei ole veel saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles