Video: metsa eksinud väikesed tüdrukud leiti 44 tundi hiljem üles

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemat avaldatud pilt nende kahest tütrest, Leia (vasakul) ja Caroline Carriciost.
Vanemat avaldatud pilt nende kahest tütrest, Leia (vasakul) ja Caroline Carriciost. Foto: twitter.com

Ameerika Ühendriikides Põhja-Californias eksisid metsa kaks õde, viieaastane Caroline Carricio ja kaheksa-aastane Leia Carricio, kuid nad leiti 44 tundi hiljem üles. 

Kuna nad elavad maakohas, olid vanemad oma tütardele õpetanud oskusi, kuidas looduses ellu jääda ja politsei arvates aitas see tüdrukutel metsa ekseldes hakkama saada, teatab msn.com.

Tüdrukud mängisid 1. märtsi pärastlõunal oma kodu juures, kuid ootamatult olid nad kadunud ja vanemad asusid neid otsima. Kui nad lapsi ei leidnud, võtsid nad politseiga ühendust.

Vanemate avaldatud pilt nende kahest tütrest, Leia (vasakul) ja Caroline Carriciost
Vanemate avaldatud pilt nende kahest tütrest, Leia (vasakul) ja Caroline Carriciost Foto: twitter.com

Humbolti maakonna politseijuhi William Honsali sõnul elab Carricio pere Benbows, mis asub lähimast suurlinnast Sacramentost 320 kilomeetri kaugusel.

«Asusime tüdrukuid otsima, kaasates ka tuletõrje, vabatahtlikud, helikopterid ja jäljekoread. Lapsed leiti nende kodust 2,5 kilomeetri kauguselt metsast. Nad olid alajahtunud, kuid muidu oli nendega kõik korras. Kuidas nad 44 tundi hakkama said, on siiski mõistatus. Nad ei kartnud ei loomi ega pimedust,» lausus Honsal.

Leia ja Caroline Carricio ekslesid 44 tundi metsas. Lapsed pärast leidmist koos pereliikmetega
Leia ja Caroline Carricio ekslesid 44 tundi metsas. Lapsed pärast leidmist koos pereliikmetega Foto: twitter.com

Tüdrukud leidnud päästjate teatel olid lapsed üsna kergelt riides ja neil olid jalas kummikud.

Leia ja Caroline Carricio ekslesid 44 tundi metsas. Pildil viieaastane Caroline Carricio pärast leidmist
Leia ja Caroline Carricio ekslesid 44 tundi metsas. Pildil viieaastane Caroline Carricio pärast leidmist Foto: twitter.com

Parameedikud kontrollisid laste tervist ja panid neile soojad pleedid ümber. Laste vanemad olid üliõnnelikud, et nende tütardega oli kõik korras. Pärast tervisekontrolli viidi lapsed koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles