The Prodigy laulja Keith Flint leiti hommikul kodust surnuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Flint ja Maxim Reality 2018.
Keith Flint ja Maxim Reality 2018. Foto: Capital Pictures / Scanpix

Briti elektroonilise muusika bändi laulja ja asutaja Keith Flint (49) leiti täna  hommikul kodust surnuna, teatab The Guardian.

The Prodigy ametlikule Instagrami kontole positati pilt, bändikaaslane Liam Haslett teatab, et bändi vokalist Keith Flint võttis endalt elu.

«See uudis on tõene. Ma ei suuda uskuda, et seda ütlen, kuid meie vennas Keith võttis nädalavahetusel endalt elu. Ma olen šokeeritud, kuradi vihane, segaduses ja mu süda on murtud,» seisab postituses.

Essexi politsei kõneisik kinnitas, et 49-aastane laulja leiti Essexi kodust hommikul kella 8 paiku, kirjutab Daily Mail.

«Meile helistati esmaspäeva hommikul 8.10 paiku, kuna tunti muret mehe heaolu pärast. Võtsime väljakutse vastu ja kahjuks tunnistati 49-aastane mees kohapeal surnuks. Mehe lähedasi on juhtunust teavitatud.»

Sündmuskohale jõudnud meedikud üritasid meest elustada, kuid tulutult.

Sama kinnitas kiirabi kõneisik: «Meile helistati hommikul kell 8.08 ning teatati teadvusetust mehest Brook Hillis, Dunmows. Saatsime kiirabibrigaadi välja, kuid kahjuks neljakümnendates meest ei suutnud päästa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles