Menukas raadioshow HirmoFaktor tungib selle nädalavahetusel raadiojaama seinte vahelt ööklubisse Tallinn!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Menukas raadioshow HirmoFaktor tungib selle nädalavahetusel raadiojaama seinte vahelt ööklubisse Tallinn!
Menukas raadioshow HirmoFaktor tungib selle nädalavahetusel raadiojaama seinte vahelt ööklubisse Tallinn! Foto: clubunlimited.ee
Sellel aastal Eesti populaarses raadiojaamas SKY Plus alguse saanud muusikasaate sünd on saatejuhi Kristjan Hirmo sõnul suhteliselt pragmaatiline otsus. Olles plaadikeerutajana rohkem kui 15 aasatat mööda erinevaid klubisid ja üritusi esinenud, tunnistas saatejuht, et teatud tühimik tundus siiski raadiomaastikul olevat.
Leida võib küll kodumaistes jaamades mitmeid erinevaid mixshowsid, samas vahetust suhtlemisest ja samal ajal muusika tutvustamisest tundus ikka puudus olevat.
 
Peale arutelu ja idee tutvustamist, andis SKY Plusi programmijuht Toomas Puna rohelise tee kaheks tunniks saatele igal reedel ja laupäeval populaarse jaama eetris.
 
Järgnes idee tutvustamine ning mitmete kodumaised DJ'd olid nõus saates külalistena esinemise osas. HirmoFaktoris osalevad regulaarselt DJd Kermo Hert, Erlend Aav, Kert Klaus, samuti on lisandunud noored ja andekad Marc F & Artur F ning mitmed väliskülalised.
 
Hirmo Faktor tegi klubi avalöögi vägagi menukalt novembri alguses klubis Hollywood, üritus jõuab oma järjega ka Pärnusse, küll aga sellel laupäeval on HirmoFaktor klubis Tallinn, Tartus!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles