Galerii: Lenna Kuurmaa positiivne energia pani tartlaste «portselanist põlved» nõksuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile esitas Tartus Eesti Rahva Muusemis oma albumit «3X» lauljanna Lenna Kuurmaa. Ja see oli intiimselt tore.

Eile kell 20 ERMi laval koos bändiga oma uue albumi sisu tutvustama hakanud Lenna Kuurmaa pakkus tartlastele intiimselt toreda elamuse.

Kõik piletid Lenna kontserdile olid väljamüüdud ja rahvas pressis end lava ette ning nurkadesse, peaasi, et nad saaksid näha ühe armastatuma Eesti laulja lavalist võlu. Inimesed ei pidanud pettuma, sest Lenna säras laval eredamalt kui prožektorid pea kohal. Tema energia, naeratus, rõõmust säravad silmad ja fantastiline lauluhääl lummasid kõiki saalisolijaid. 

Kuigi saalis oli 300-350 inimest, siis tekitas Lenna mõnusa õhkkonna, millele aitasid kaasa tema fantastilised bändiliikmed. Rahvas kiigutas ja hõiskas kaasa, kui Lenna lava peal energiast pulbitsedes näitas, mida ta teha suudab.

Ja kuigi aega võttis, siis pani ka publik, nagu trummar Reigo Ahven ütles, oma «portselanist põlved» nõksuma. 

Lenna Kuurmaa esitluskontsert ERMis.
Lenna Kuurmaa esitluskontsert ERMis. Foto: Kristjan Teedema

Ligi kaks tundi kestnud kontserdi juures said kuulata laule nagu «Suvehommik Setumaal», «Rapuntsel» ja tehnilise rikke tõttu ka albumi nimilugu «3X».

Ainukese negatiivse asjana võiks välja tuua selle, et Reigo Ahven tõmbas endale liigselt tähelepanu. Okei, tema on Lenna bändiliige, aga rahvas saalis oli siiski kuulama tulnud Lenna Kuurmaad, mitte Reigo Ahvena püstijalakomöödia sketši.

Kellele eile väheks jäi või kellel on soov Lennat kuulata, siis juba homme astub ta üles Tallinnas, kui pakub pealinlastele vast ehk samaväärse kontserdi kui Emajõe Ateenas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles