Lenna Kuurmaa avaldas, mida arvab nendest avaliku elu tegelastest, kes enne valimisi erakonnaga liitusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme toimuvate riigikogu valimiste eel küsisime Lenna Kuurmaalt, kas ka teda on aastate jooksul poliitikasse kutsutud ning mida tema arvab nendest avaliku elu tegelastest, kes lähevad poliitikasse karjääri tegema.

«Paaril korral on kutsutud,» vastas Lenna Kuurmaa küsimusele, kas ka teda on aastate jooksul mõne erakonnaga liituma meelitatud. Mis erakonnad need olid, Lenna öelda ei tahtnud.

Lenna avaldas ka, et pakkumiste ajal päris lubadusteni veel ei jõutud, aga sellele oldi päris lähedal.

Baruto, Kristina Šmigun-Vähi, Raivo E. Tamm on vaid mõned avaliku elu tegelased, kes on erinevalt Lennast erakonnaga liitumise pakkumise vastu võtnud, ning astuvad üles tänavustel valimistel. Mõni on seda teinud alles enne valimisi.

«Minu jaoks ei muutu nende inimeste juures midagi,» sõnas Lenna. «Mina pean kõigist nendest kolmest väga lugu. Nad on väga head tegijad oma valdkonnas ja ma usun, et nad on suure missioonitundega inimesed. Kui nad tunnevad, et neil on nüüd vaja minna poliitikasse ja tahavad asju muutma hakata, siis andku minna.»

Tulevikuks jätab Lenna veel kõik lahtiseks. «Hetkel ma tunnen küll, et ma teen oma asja, ja jään muusika juurde,» sõnas lauljanna lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles