Tüliõun teada? Prints Harry kohatu kommentaar solvas Markle'ite perekonda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle Marokos.
Prints Harry ja Meghan Markle Marokos. Foto: PA images/Scanpix

Meghan Markle'i õde Samantha tõi välja kommentaari, mille Meghani abikaasa prints Harry raadios antud intervjuus välja ütles ning mis peres suurt tüli tekitas.

Prints Harry rääkis raadios antud intervjuus Meghan Markle'i esimesest jõuludest kuningliku perega, kui paar oli alles kihlatud ning ootasid pulmapäeva, kirjutab Mirror.

BBC Raadio 4-le antud intervjuus rääkis Harry, kuidas Meghan erinevate pühadetraditsioonidega hakkama saab ja kuidas neid omaks võtab.

«Ta saab suurepäraselt hakkama, see on justkui perekond, keda tal kunagi olnud ei ole,» ütles Harry intervjuus.

Printsi ütlus tekitas vastakaid tundeid ning Meghani õde Samantha tundis end peale kohatut väljaütlemist eriliselt riivatuna.

Sõjajalal oleva perekonna dokumentaalis avaldab Samantha, et kogu perekond oli kommentaarist solvatud nind uskusid, et Meghan tunneb nende pärast piinlikust.

«Miski ei olnud õige. Olgugi, et me polnud klassikaline perekond, olime me igal pühal perekonnana koos,» ütles Samantha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles