«Usume Andrus Veerpalu» lehe üle visatakse nalja ja nüüd on selge, mis sellest saab! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis Facebooki lehest.
Kuvatõmmis Facebooki lehest. Foto: Usume Andrus Veerpalu/Facebook

Kolmapäeval alguse saanud dopinguskandaali valguses on taas esile kerkinud «Usume Andrus Veerpalu» Facebooki leht, mis mõnede arvates tuleks üldse kinni panna.

Austria politsei tegi kolmapäeva hommikul ootamatu dopingureidi suusaalade maailmameistrivõistlustel Seefeldis. Kinni peeti ka Eesti suusatajad Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu, kes vabastati neljapäeval.

Hiljutise skandaali valguses on aktiveerunud ka «Usume Andrus Veerpalu» Facebooki leht, mis loodi 2011. aastal. 

Kuvatõmmis veebileheküljelt.
Kuvatõmmis veebileheküljelt. Foto: Usume Andrus Veerpalu/Facebook

Inimesed heidavad seal kõvasti nalja ning leidub ka neid, kes leiavad, et lehekülg tuleks kinni panna. Samamoodi ei arva aga Veerpalule pühendatud lehekülje looja.

Kuvatõmmis veebileheküljelt
Kuvatõmmis veebileheküljelt Foto: Usume Andrus Veerpalu/Facebook

«Head Andrus Veerpalu toetajad, nii tänased kui eilsed! Viimaste uudiste valguses on laekunud nii kommentaaride kui kirjadena mitmeid avaldusi lehe olemasolu ja vajalikkuse kohta. Usun, et leheküljel on olnud oma roll Eesti spordiajaloos, seega ei ole plaanis seda lehte ka kustutada,» kirjutatakse Facebookis.

«Selge on see, et käesolev juhtum on kahetsusväärne ja kogu Eesti suusaspordi tuleviku huvides on oluline, et kõik sellega seotud isikud ja detailid saavad avalikuks.»

«2011. aasta Veerpalu juhtumi puhul on olnud palju põhjuseid tema uskumiseks ja toetamiseks. Kas tänased sündmused on Veerpalu varasema dopingujuhtumiga kuidagi seotud, me ei tea ja ilma täiendava infota ma ei kiirustaks emotsioonide pealt ka ennatlikke järeldusi tegema. Loodan seda ka kõikidelt tänastelt lehekülje jälgijatelt.»

Vaata «Usume Andrus Veerpalu» Facebooki lehte SIIT!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles