Pildid ja video: millele viitavad «Troonide mängu» viimase hooaja sünged reklaamplakatid?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Voogedastusteenus HBO avaldas Twitteris menusarja «Troonide mäng» viimase hooaja reklaamplakatid, millel on tegelasi näha istumas Raudtroonil.

«Troonide mängu» kaheksas hooaeg jõuab HBOs vaatajateni 14. aprillil ja Foxis 15. aprillil, teatab msn.com.

«Troonide mängu» fännide arvates viitab tegelaste Raudtroonile istuma panemine, et igaühel neist on võimalus saada valitsejaks, kuid lõpuks saab sellel troonil istuda vaid üks valitseja.

«Troonide mängu» tegelased viimase hooaja plakatitel
«Troonide mängu» tegelased viimase hooaja plakatitel Foto: twitter.com

HBO palus fännidel öelda, et kellel on kõige enam õigus valitseda seitsme kuningriigi üle ja istuda Raudtroonil.

Viimasel hooajal näeb Daenerys Targaryeni, Jon Snowd, Cersei Lannisteri, Arya Starki, Jaime Lannisteri, Tyrion Lannisteri, Sansa Starki, Bran Starki, Brienne Tarthi, Davos Seaworthi, Euron Greyjoyd, Jorah Mormonti, Greyworm, Melisandre’it, Missande'i, Samwell Tarlyt, Theon Greyjoyd, Varysit, valget hunti and Öökuningat. 

Cersei Lannister (Lena Headey)
Cersei Lannister (Lena Headey) Foto: twitter.com

Fännidel tuleb valida nende seast see õige, kes lõpuks valitsejaks saab.

Tegelaste rõivad, aksessuaarid ja relvad viitavad, mis võib kaheksandal hooajal aset leida. Plakatite toon on tume ja troonil istujate nägu sünge.

Plakateid näinute arvates meenutab Raudtroonil istuv Jon Snow (Kit Harington) esimese hooaja tegelast Ned Starki (Sean Bean). Snow hoiab mõõka nii nagu hoidis seda Stark.

Jon Snow (Kit Harington)
Jon Snow (Kit Harington) Foto: twitter.com

«Kas see sarnasus viitab, et Jon Snow sureb samamoodi nagu suri Ned Stark? Nedi hukkamine oli selle sarja üks kurvemaid momente,» teatasid fännid.

Kuningas Joffrey Baratheon mõistis Ned Starki riigireetmise eest surma.

Sansa Starkil (Sophie Turner) on Raudtroonil istudes seljas tume «sõjakas» kleit, mis meenutab maonahka. See on varem väga naiselikult riietanud tegelase välimuses suur muutus.  Arvatakse, et see muutus viitab tegelase tugevamaks ja enesekindlaks muutumisele.

Fännid märkasid ka seda, et Raudtroonil istuval Tyrion Lannisteril (Peter Dinklage) ei ole paremat kätt.

Tyrion Lannister (Peter Dinklage)
Tyrion Lannister (Peter Dinklage) Foto: twitter.com

«Kõikide teiste tegelaste välimuses on asju, mis viitavad, et neid ootab ees sõda ja rasked lahingud,» kommenteeriti Twitteris.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles